Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner
Fotoklubový baner

II. ročník fotosoutěže VALAŠSKO – MŮJ DOMOV Soutěž - Uzávěrka 1.5.2016

Muzeum regionu Valašsko pořádá II. ročník soutěže pro amatérské fotografy. Fotografie s valašskou tématikou zhodnotí odborná porota a ty nejzdařilejší budou vytištěny a vystaveny v galerii vsetínského zámku.
fotosoutez_valassko_2015 je rozdělena do dvou kategorií: dospělí a děti do 15 let. Dospělí mohou posílat fotografie na téma „příroda“ (krajina, zvířata, květiny, hmyz) nebo „lidé a kultura“ (stavby, lidé, zvyky a tradice). Děti do 15 let si můžou vybrat volnou kategorii na náměty z Valašska. Jeden soutěžící může poslat maximálně 5 snímků, které musí pocházet z Valašska.
Odborná porota vybere ty nejlepší fotografie, které budou vytištěny a vystaveny v galerii vsetínského zámku od 1. 7. 2016 do 1. 9. 2016.
„Pro tři nejlepší soutěžící z každé kategorie jsou připraveny zajímavé ceny“
Fotografie posílejte do 1. května e-mailem na maslan[zavinac] muzeumvalassko [tecka] cz nebo vytištěné ve formátu A3 na adresu Muzeum regionu Valašsko, Horní náměstí 2, Vsetín 755 01. K fotografiím připojte svoji adresu, název a jméno místa, kde byl snímek pořízen.
Koordinátor
Mgr. Pavel Mašláň / kurátor-historik

 


Komentář:

 

NA OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH POŘEDATELE JSOU UVEDENI JEN  OCENĚNÍ AUTOŘI.

Stručná informace pořadatele: http://www.muzeumvalassko.cz/vystavy/archiv/vystava-snimku-z-fotosouteze-valasskomuj-domov/

PONĚKUD NETRADIČNĚ PRO FOTOGRAFICKOU SOUTĚŽ NENÍ ROZHODNUTÍ POROTY SDĚLENO ÚČASTNÍKOVI ANI MAILEM ANI NA STRÁNKÁCH WWW.  SOUTĚŽÍCÍ MÁ MOŽNOST ZJISTIT VÝSLEDEK VÝBĚRU POROTY AŽ PŘI NÁVŠTĚVĚ VÝSTAVY.

JMENNÝ SEZNAM VYSTAVUJÍCÍCH NENÍ K DISPOZICI, OZNÁMENÍ O TOM, KTERÉ FOTOGRAFIE POROTA VYBRALA ÚČASTNJÍCI NEDOSTÁVAJÍ - JEŠTĚ ŽE JE JMÉNO ASPOŇ POD VYSTAVENOU FOTOGRAFI!

 Neoficiálně zjištěno při návštěvě výstavy, že vystavují tito členové Fotoklubu Vsetín: Jaromír Evják, Josef Londa, Miroslav Olšák, František Novotný, Bedřich Randýsek, Květa Šaková....

Statistika přijatých a vystavených fotografií není známa.